Hier vindt u de diverse massage technieken die wij aanbieden.

Je hebt corona gehad en gelukkig ben je nu  negatief getest. Je bent blij dat je op de been bent en weer je eigen leven kunt gaan bepalen.  Maar. .. dit lukt nog niet zo goed. Je hebt allerlei onverklaarbare pijnen, je hebt spierpijn, last in je gewrichten, je bent moe , je bent lusteloos of vul maar in waar jij meer rondloopt. Je bent het vooral zat. Je wilt weer net zo zijn als voor corona.

Ik ga je hierbij helpen. Met massage is veel mogelijk. 

Je meldt je aan via de  link in het hoofdmenu of je belt me als je vragen hebt:  06-290 430 78.  Je komt bij me en vertelt me precies wat je klachten zijn . Waarschijnlijk zullen we een aantal kleine testjes doen om te kijken wat er aan de hand is.  Ik zal je vervolgens vertellen wat ik  wel en niet voor je kan doen. Ik geef je aansluitend een massage van 30, 60 of 75 minuten, aangepast aan je klachten.  Heb je nog nooit een massage gehad?  Wees niet bang, ik help je hier doorheen.  Weet in ieder geval dat je altijd je ondergoed aanhoudt en soms meer als dat mogelijk is met de massage die jij nodig hebt. Je kunt me vertrouwen en ik zal je ook eerlijk vertellen wat mijn waarnemingen zijn. Kan ik niets voor je doen, dan zeg ik je dit ook. 

Gun het jezelf om je weer beter te gaan voelen!

 

Heb jij vaak pijn in je onderrug? Last van je knieen, veel hoofdpijn of andere onverklaarbare pijnen?

Het zou heel goed kunnen dat je ene been langer is dan je andere been.  Hierdoor kunnen  je bekken en je wervels scheef zijn komen staan met alle gevolgen van dien.

Met Dorn therapie worden je benen op een zachte manier weer op één lengte gebracht en daarmee heb je weer een goede basis. Dan kun je weer gaan opbouwen.

NIeuwsgierig of dit wat voor jou zou kunnen zijn? Maak een afspraak dan kijken we er samen naar.

 

 

Je hebt een eigen zaak of een functie met veel verantwoordelijkheid. Je maakt lange werkdagen. Je weet zelf ook wel dat deze werkdagen te lang zijn, maar ach, het werk moet af dus je gaat nog "even" door. Je hebt last van je schouders, je nek en soms lijkt het alsof je niet meer op je voeten kunt staan. Deze pijn ben je gewend, je vind het niet de moeite om daar vrij voor te nemen. Als dit project klaar is dan kom je wel weer aan jezelf toe.

Je nek en schouders doen pijn

Het wordt nu toch wel eens tijd om van die pijn af te komen, vind je niet? Je bent inmiddels gewend aan de pijn in je schouders en je nek, en je merkt dat je steeds minder werk gedaan krijgt. Dat is niet handig, want je bedrijf is wel afhankelijk van jou! Na je zoveelste slapeloze nacht met zoveel pijn kun je niet meer geconcentreerd werken. Je hebt het gevoel dat je de controle over je leven langzaamaan kwijtraakt. Je bent bekaf. En alles wat je geprobeerd heb, heeft niet echt geholpen. Je oude vertrouwde pijn zit er gewoon nog, zeker na een volle werkdag. 

Een drukke kantoorbaan, verkeerde werkhouding of het uitvoeren van zware lichamelijke arbeid veroorzaken een zware belasting voor rug, nek en schouders.
Bij een rug-, nek- en schoudermassage gaat de volle aandacht naar deze zones. Het is een ontspannende massage, waarbij met speciale massagetechnieken pijnlijke en stijve spieren los worden gemasseerd zodat er  een snelle verlichting optreedt van specifieke klachten.

We leven in een wereld die veel van ons vraagt en waar stress een veel voorkomend probleem is. Door middel van aromatherapie in combinatie met een ontspannen lichaamsmassage geef je jezelf de kans om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Magneten gebruiken bij een massage? Jazeker!

Intussen werk ik al geruime tijd met magneten en het heeft mijn verwachtingen overtroffen.  Toen ik de cursus deed had ik geen idee wat ik kon verwachten, maar intussen heb ik met eigen ogen kunnen zien dat een massage met magneten op mijn cliënten een enorm ontspannend effect heeft. Ik heb zelfs blauwe plekken en zwellingen in een paar dagen zien verdwijnen. Dit is een massage waar je niet over moet praten. Je moet komen ervaren wat het met je kan doen. 

De hoofdmassage is een zachte massage die geschikt is voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong.
(Alleen in de eerste 3 maanden van de zwangerschap of bij koorts kan deze massage niet worden toegepast.)
De hoofdmassage kan in overleg zittend of liggend worden uitgevoerd.

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met basaltstenen die op een temperatuur van ongeveer 45 graden Celsius zijn gebracht.
Bij aanvang van de massage wordt een aantal stenen op de rug gelegd. Dit geeft een aangename warmte door het hele lichaam en zorgt voor een ontspannen gevoel.